di 18 jul 2017
Reminder periodieke audit 2017 (intern en extern)

Het opleidingsjaar loopt inmiddels al weer bijna ten einde, dus een goed moment om de planning periodieke audits 2017 nog een keer onder jullie aandacht te brengen. 

De komende maanden zullen de opleidingen waarschijnlijk afgerond worden met een praktijkbeoordeling. Aangezien tijdens het 3e dagdeel van de audit de visitatie van een praktijkbeoordeling plaatsvindt, adviseren wij om de externe audit nu in te gaan plannen.

Op deze manier kan de audit dit jaar nog in z’n geheel worden afgerond. 

In de praktijk zien de auditoren dat er nog regelmatig oude documenten worden gebruikt die niet gebaseerd zijn op de KSS2012. Vanaf 1 januari 2015 moeten alle audits echter al plaatsvinden volgens de model toetsdocumenten gebaseerd op de KSS2012.

Het gebruik van oude documenten leidt nu dan ook automatisch tot een negatieve beoordeling. 

De externe audit kan aangevraagd worden door middel van het digitale aanvraagformulier. Ter voorbereiding op de audit is het handig om de checklist periodieke audit door te nemen.

Wanneer de audit dit jaar niet wordt aangevraagd, is de audituitslag negatief met als consequentie dat per direct de positieve audit en daarmee het keurmerk vervalt. 

De bonden die dit jaar een interne audit doen, kunnen de bevindingen via de checklist naar de auditorganisatie sturen: auditing@nocnsf.nl. Deze worden namelijk meegenomen tijdens de eerstvolgende externe audit.

 

Planning periodieke audits 2017

 

 

Naam Bond

2017

Aikido Nederland

Intern

Badminton Nederland

Intern

Karate Do Bond Nederland

Intern

KNCricketB

Intern

KNGymnastiekU

Extern

KNHockeyB

Extern

KNKaatsB

Extern

KNKorfbalV

Intern

KNSchaakB

Extern

KNSchietsportA

Extern

KNVoetbalB

Intern

KNVVLuchtvaart

Extern

Nevobo

Extern

NFrisbeeB

Extern

NOnderwatersportB

Intern

NTafeltennisBond

Intern

NTriathlonBond

Intern

Squash Bond Nederland

Extern

Stichting NSA

Extern

Taekwondo Bond Nederland

Extern

 

Deel dit via: