do 23 mrt 2017
'Next Sport Level' dag op Papendal

Op 15 maart jl. hebben 50 speciaal geselecteerde top studenten van 4 Sportkunde studies zich gestort op enkele relevante cases vanuit de sport. Doel was de opleidingen en studenten samen te brengen, te etaleren wat voor kennis en kunde er aanwezig is én de verbinding te leggen naar de sportbonden en NOC*NSF. De sportkunde studies (voorheen sportmanagement studies) die zijn betrokken komen vanuit de Haagse Hogeschool, Fontys Hogeschool (Eindhoven), Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Windesheim Zwolle.

Het werd een dag met heel veel energie en mooie ideeën/concepten voor verbetering van de sport in de toekomst. De aanwezigen vanuit de sport hebben samen aangegeven met de Sportkunde studies verder in gesprek te willen. Er is binnen de studies veel enthousiasme en expertise aanwezig om bij te dragen aan de doelen rondom verenigingsondersteuning/-advies en de bestuurlijke ontwikkeling.

Zie ook www.nextsportlevel.nl, dit jaar was de primeur. De plannen voor volgend jaar zijn al in de maak! Voor meer info: bas.vanderheijden@nocnsf.nl.

Deel dit via: