wo 11 jan 2017
Afscheid Bas van der Heijden

Ik heb goed en slecht nieuws (aan de lezer om te bepalen of, en zo ja wat, het goede/slechte nieuws is..)! Ik ben per 1 januari 2017 niet meer in dienst van NOC*NSF/Academie voor Sportkader. Ik zal echter vanuit mijn nieuwe baan als adviseur Maatschappelijke Ontwikkeling bij adviesbureau BMC nog wel voor twee dagen in de week betrokken blijven bij NOC*NSF/ASK.

Sinds 2011 hobbel ik al weer rond binnen de Academie voor Sportkader en de afdeling sportparticipatie van NOC*NSF. In eerste instantie parttime als medewerker naast een masterstudie, de laatste 3,5 jaar als fulltime projectleider. Nu werd het tijd voor een nieuw contract óf een nieuwe uitdaging. Ik koos voor de nieuwe uitdaging, ondanks dat ik het nog hartstikke naar mijn zin heb binnen mijn huidige functie en werkzaamheden. Maar ik ben zelf erg blij dat ik nog niet helemaal afscheid neem van de sport. Voor mij dus het beste van deze twee opties samen!

In de twee dagen voor NOC*NSF/ASK blijf ik voornamelijk betrokken bij de diverse projecten en activiteiten omtrent de ontwikkeling/ondersteuning van Bestuurlijk kader. Ook zal ik de Monitoring Sportkader en de Clubmetingen (Sportaanbiedersmonitor) nog even in de lucht houden en werken aan de overdracht hiervan. Mijn overige taken worden intern verdeeld onder mijn directe collega’s Jan Minkhorst, Peet Mercus, Henk van de Wetering en een mogelijke nieuwe collega. Mijn contactgegevens zullen ongewijzigd blijven.

Mijn werkzaamheden bij BMC zullen heel divers gaan worden. Binnen de Maatschappelijke ontwikkeling is de kans groot dat ik bijvoorbeeld voor gemeenten aan de slag ga binnen het sociaal domein en vanuit de decentralisaties, op thema’s als jeugdzorg, WMO maar ook sport! Ik ben heel benieuwd wat mij te wachten staat.

Ik blijf voorlopig nog dicht bij jullie dus tot snel!  Vriendelijke groet,

Bas  van der Heijden

 

Deel dit via: