vr 18 nov 2016
Platform Kader Breed, dinsdag 6 december

Dinsdag 6 december 2016 is het weer zover, het jaarlijkse Platform Kader Breed. Dit jaar zijn we te gast bij Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort, onderdeel van ROC Amersfoort. 

Voor een ieder die betrokken is bij of belangstelling heeft voor het opleiden van trainers-coaches, instructeurs, scheidrechters en officials en bestuurders van sportaanbieders is deze dag een absolute must om aanwezig te zijn.

Naast het inhoudelijke gedeelte is er de mogelijkheid om in het netwerkcafé sportcollega’s te ontmoeten en indien gewenst te vergaderen.
Wanneer het gewenst is om een vergadering te beleggen, graag contact opnemen met Anouk ter Bille (anouk.terbille@nocnsf.nl). 

We starten de dag met een plenair ontvangst, om vervolgens uiteen te gaan in de 4 hoofdlijnen.

Programma:
09.15-09.30 uur: ontvangst
09.30-10.00 uur: plenair programma
10.00-12.30 uur: blok 1
12.30-13.30 uur: netwerklunch
13.30-16.00 uur: blok 2
16.00-16.30 uur: netwerkborrel

Tijdens blok 1 & 2 kun je kiezen uit de volgende 4 hoofdlijnen:

  • Het managen van opleidingen;
  • Sportkader en hun rol in de gezondheidszorg;
  • Een sterke vereniging vraagt om sterke bestuurders;
  • Van starter met talent naar ``top``coach.

 In de bijlage treft je meer informatie over de inhoud van de hoofdlijnen. 

Inschrijven?
Kortom voor een ieder die werkzaam is bij een HBO- MBO- instelling, sportbond of organisatie betrokken bij kaderontwikkeling, meld je nu aan via deze link.
Inschrijven kan t/m vrijdag 2 december. Stuur de uitnodiging gerust door naar geïnteresseerde contactpersonen en/of collega’s.

De bevestigingsmail en laatste informatie volgen in de laatste week van november. Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Anouk ter Bille, anouk.terbille@nocnsf.nl.

Tot ziens op dinsdag 6 december!

Deel dit via: