vr 03 okt 2014
Nieuwe uitdaging collega Ruud Hekker

Logo Baku 2015-nieuw 280x200
Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik per 18 september uit dienst ben getreden bij NOC*NSF. Op 26 september ben ik naar Baku gevlogen waar ik aan de slag ga voor het BEGOC (Baku European Games Operation Committee). Dit is het organisatiecomité voor de Baku 2015 European Games. Zeg maar de Olympische Spelen voor Europese landen. Kijk maar eens op www.baku2015.com of op www.nocnsf.nl/baku2015.

De European Games vinden plaats van 12 tot en met 28 juni volgend jaar, waardoor ik werkzaam ben in Baku voor een periode van 9 maanden. 1 juli 2015 keer ik weer terug naar Nederland om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Iets heel anders dus, maar vooral een leuke uitdaging met een beetje risico. Bij terugkomst in Nederland zal ik weer op zoek gaan naar een nieuw avontuur. Natuurlijk verwacht ik wel veel te leren en mezelf zo te ontwikkelen dat ik nog meer kan betekenen voor de sport.
Na 2 jaar stage en 3 jaar als werknemer voelt afscheid nemen van NOC*NSF/ASK wel een beetje raar. Zo terugkijkend op de verschillende projecten van de afgelopen jaren en de mensen aan wie ik dit bericht stuur is er toch veel gebeurd de laatste jaren.

Ik heb erg prettig samengewerkt met iedereen. Of dat nou in de ontwikkeling van een bijscholing is geweest, het versterken van bestuurders, opzetten van kennisdelingsbijeenkomsten, scholing van docenten, kloppend hart sessies, uitdragen van good practices op verschillende thema's, en nog veel meer.

De verschillende projecten waar ik bij betrokken was zullen onder verschillende collega’s worden verdeeld. Wanneer je vragen hebt kan je bij de volgende personen terecht: 

Ik wens jullie en de Nederlandse sport het beste toe en ik hoop dat we elkaar vanaf 1 juli 2015 snel weer zien. In welke rol weet ik nog niet, maar dat komt vast goed. Ben je geïnteresseerd in mijn avonturen in Baku volg me dan via LinkedIn of Twitter. Hier plaats ik in ieder geval iedere maand een blog. De eerste staat er al op!

Groeten,
Ruud Hekker

Deel dit via: