Nieuwsbrief NOC*NSF Academie voor Sportkader
Inspiratiedagen voor het Jonge Kind

Ben jij benieuwd naar de nieuwste inzichten voor bewegen met het jonge kind? En wil jij samen met andere lesgevers, pedagogisch medewerkers of andere geïnteresseerden een inspirerende en interactieve dag beleven? Meld je dan nu aan voor de ‘Inspiratiedagen voor het jonge kind – Powered by Nijntje’ van de KNGU!

De Inspiratiedagen zijn een combinatie van enthousiaste sprekers uit het werkveld, goede catering, ruimte voor netwerken én je krijgt een leuke attentie om mee te bewegen. Iedere Inspiratiedag heeft een identiek programma met verschillende workshops gericht op bewegen met het jonge kind. De workshops zijn op 26 mei in Harmelen, 9 juni in Zwolle of 30 juni in Sint Anthonis. VOL = VOL!

Meld je aan

Een ode aan de coach

Vorige week is de video "Ode aan de coach" gelanceerd op Sportplezier om te laten zien hoe mooi en belangrijk de band is tussen sporters en trainers. Bovendien roept de video clubbestuurders op serieus werk te maken van het opleiden en begeleiden van trainers en coaches op hun club. Deel deze video om alle trainers en coaches in ons land de aandacht te geven die ze verdienen.  

Een bekwaam sportkader ontwikkelen? Kom naar de slotbijeenkomst Impuls Kader 2017

Op dinsdag 5 juni (10.00u – 12.30/ 13.30u) organiseert NOC*NSF de slotbijeenkomst "Impuls Kader 2017" in De Weerelt in Utrecht. Eind 2016 heeft de Tweede Kamer het amendement van de Rudmer Heerema aangenomen. Hierdoor is een extra impuls vrijgekomen voor het versterken en ontwikkelen van sportkader/vrijwilligers. NOC*NSF is hier samen met een tiental sportbonden flink mee aan de slag gegaan.

Op 5 juni a.s. laat NOC*NSF je graag zien wat deze Impuls Kader 2017 heeft opgeleverd, welke concrete producten en diensten zijn gerealiseerd en hoe je dit eventueel voor je eigen bond en eigen werk kunt benutten.

Meld je aan

Als je nog een vraag of opmerking hebt over de bijeenkomst, kan je terecht bij Lars Cornelissen (lars.cornelissen@nocnsf.nl).

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_006
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_010
Afmelden | Contact
TurnenZondag-44_nijntje177

Geplande bijeenkomsten

4 inzichten over trainerschap

6 juni Eindhoven

9 juni Zwolle

30 juni Sint Anthonis

Vertrouwenspersoon

9 juni Venlo

16 juni Dordrecht

Ken en erken de vrijwilliger

14 juni Spijkenisse

Omgaan met sportongevallen en blessures

9 juni Groningen

Verantwoord alcoholgebruik binnen de sport

18 juni Vleuten

28 juni Ursem

Binden en behouden van jeugd

18 juni Almelo

25 juni Capelle aan den IJssel

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_017
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_018
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_019
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_020
Meer bijeenkomsten
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_021
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_022