Deze opleiding kost €100,00 voor leden van de NHB
Traditioneel boogschieten

Programma

1e bijeenkomst zondag 19 februari 2017 09:00 tot 17:00 uur O.B.K. Hapert
2e bijeenkomst zondag 12 maart 2017 09:00 tot 17:00 uur O.B.K. Hapert

Met dit inschrijfformulier kun jij je inschrijven voor de cursus Traditioneel boogschieten. De kosten voor deze cursus zijn voor leden van de Nederlandse Handboog Bond €100,-. Bij de kosten zijn vergoeding voor docent(en), cursusmateriaal (syllabus) en accommodatie inbegrepen. Het bedrag is exclusief maaltijden en consumpties, overnachting en vervoer.

Voorwaarden van inschrijving
• Met het inleveren van dit formulier verplicht jij je tot deelname en het betalen van het cursusgeld voor Traditioneel boogschieten. Er wordt geen restitutie verleend.
• Je inschrijving is pas definitief als wij je iDeal-betaling ontvangen hebben. Indien jouw vereniging de kosten voor deze cursus vergoedt, kun je deze declareren d.m.v. het rekeningafschrift. Het is dus niet mogelijk een factuur te ontvangen.
• De Nederlandse Handboog Bond behoudt het recht om een opleiding te verplaatsen of af te gelasten. De data zijn onder behoud van wijzigingen. Je ontvangt uiterlijk twee weken voor de geplande startdatum een bericht van doorgang met de definitieve data, tijden en locatie(s). Nadat de doorgang van de cursus is bevestigd, ontvang je op de eerste cursusdag van de Nederlandse Handboog Bond de syllabus. 

• Met het insturen van dit formulier verklaar je bekend te zijn met de inhoud van de cursus Traditioneel boogschieten en de tijdsinvestering die het met zich meebrengt om deze te volgen. Meer informatie hierover is te vinden op onze website via https://www.handboogbond.nl/opleidingen/

Geboorteplaats
Ben je lid van de Nederlandse Handboog Bond?

Ik heb bovenstaande voorwaarden gelezen en ga akkoord.
image

Let op: Na verzending word je doorverwezen naar een betaalpagina. Pas indien de betaling voltooid is kun je de cursus bijwonen.
Deel dit via: