Cursus Baantrainer

Programma

Masterclass cursus Baantrainer donderdag 12 oktober 2017 19:00 tot 22:00 uur Smashinghal Wijchen

Met dit inschrijfformulier schrijf jij je in voor de cursus Baantrainer van Badminton Nederland. Met deze cursus leer je de basis van het training geven, leer je technieken van de verschillende basisslagen en krijg je tips en trucs om altijd plezier in jouw oefeningen te garanderen.  Voor leden van Badminton Nederland is deze cursus gratis. Voor deelnemers van niet-lidverenigingen bedragen de kosten voor deelname €300,-.  

Voorwaarden van inschrijving
• Met het inleveren van dit formulier verplicht jij je tot deelname aan de cursus Baantrainer van Badminton Nederland. Na inschrijving word je gekoppeld aan een praktijkcoach die je tijdens de cursus Baantrainer zal begeleiden.

• Badminton Nederland behoudt het recht om een cursus te verplaatsen of af te gelasten. De cursusdata zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Je ontvangt uiterlijk 10 dagen voor de geplande startdatum een bericht van doorgang met de definitieve data, tijden en locatie.

• Met het insturen van dit formulier verklaar je bekend te zijn met de inhoud van de cursus Baantrainer en de tijdsinvestering die het met zich meebrengt om deze te volgen en af te ronden. Meer informatie hierover is te vinden op: http://www.badminton.nl/opleidingen/cursus-baantrainer.
Wanneer je de hele cursus Baantrainer doorloopt, ontvang je na afloop een certificaat. 

• De cursus wordt gratis aangeboden voor deelnemers van lidverenigingen, maar er geldt wel een inspanningsverplichting. Dit houdt in dat je aanwezig bent bij de masterclass, de hele e-learning afrondt en het praktijkbezoek heeft plaatsgevonden. Mocht je zonder geldige reden de cursus niet binnen 6 maanden voltooien dan worden de kosten voor deelname à € 300,- alsnog in rekening gebracht. Je ontvangt van Badminton Nederland op het door jou opgegeven e-mailadres een factuur. Indien jouw vereniging de factuur betaalt, kan de vereniging dezelfde factuur gebruiken.  Zij dienen wel jouw naam en het factuurnummer te vermelden bij de betaling. Er wordt door Badminton Nederland geen aparte factuur verzonden naar de vereniging. Een eventuele herinnering voor de betaling wordt per post verzonden.

Leeftijd*
Geslacht*
Vrouw
Controle e-mailadres*
Is de vereniging lid van Badminton Nederland?*

Plaats vereniging*
Dagen waarop je training geeft*
Soort trainingsgroep*
(meerdere antwoorden mogelijk)
Ik ben*
 lid van Badminton Nederland             Bondsnummer
 deelnemer
* verplichte invulvelden
 Ik heb bovenstaande voorwaarden gelezen en ga akkoord.

image

Deel dit via: